Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  James White za Crošarku: “Najbolje trenutke karijere vežem uz Zagreb i Cedevitu”

  James White, Član San Antonio Spursa 2007., višestruki All-Star talijanske lige i najbolji strijelac iz 2011., NBA-D league ALL-Star kojeg pamtimo u dresu Cedevite, ali i kao jednog od najboljih “zakucavača” otkrio je za Crošarku kako provodi vrijeme u doba koronavirusa te kako su mu sjećanja uz Zagreb i Cedevitu jedna od najljepših u karijeri.

  James, kakva je situacija s koronavirusom. Kako provodiš vrijeme u ova krizna vremena?

  Dobro je koliko može biti. Napustio sam Italiju te sam prošao 14 dana samoizolacije prije nego što sam došao kući. Lakše je puno s djecom. Igram se s njima i treniram kod kuće pa dani brzo prolaze.

  Igrao si za Cedevitu. Koja su tvoja najbolja sjećanja iz tog vremena?

  “Da. Ljudi u klubu i pobjede jer smo stalno pobjeđivali. Imali smo odličnu sezonu, ušli u Top 16, osvojili prvenstvo i kup. Bila je to odlična momčad odličnim trenerima i osobljem.”

  Kad se vratiš unatrag po pitanju tvoje karijere. Gdje ti je bilo najljepše? Mnogi se sjećaju trenutaka s ruskog All-Stara i natjecanja u zakucavanju…

  “Osim NBA epizoda, najljepše mi je bilo u Zagrebu. Odličan stan, auto i talijanski restoran u kojem sam stalno ručao. Uvjeti za rad bili su vrhunski. Sigurno jedno od najljepših iskustava u odnosu na druge ekipe.”

  Planovi za budućnost. Jesu li vezani uz košarku ili?

  “Želim postati trener, to je sigurno. Već nekoliko godina se pripremam u ljetnim mjesecima. Radim po NBA programu jer se želim pripremiti za sljedeći korak. Još jednu sezonu ću odraditi i gotov sam s igračkom karijerom. No, trenutno je situacija nepredvidljiva.

  Hvala Jamesu na ugodnom razgovoru i želimo mu puno sreće u nastavku košarkaške karijere.

  james_white-spurs-basketball-crosarka

   

  How is the situation with coronavirus. How to spend time while in isolation?

   You played in Croatia with Cedevita. What are your best memories from that time?
  How about your career. What’s your favourite team/destination or moments. A lot of people remember that Russian All-Star Dunk contest….
  Your future plans. Basketball related or ?

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave