Jasmin Repeša nadmudrio Pozzecca: Miro Bilan odličan u porazu Dinama

Odlična utakmica u kupu Italije. Na kraju je kao pobjednik izišao Jasmin Repeša koji je nadmudrio bivšeg pomoćnog trenera Cedevite, Gianmarca Pozzecca, trenera hrvatske kolonije u Dinamu Sassariju. Repešin VL Pesaro je slavio protiv Sassarija sa 115:110 nakon drame produžetaka. Nije Dinamu pomogao ni sjajan učinak koji je pružio Miro Bilan.

Utakmicu punu preokreta bolje otvara Pesaro koji je imao i 12 poena viška u prvoj dionici, no Sassari preokreće utakmicu te je Pozzeccova momčad imala tijekom treće četvrtine i do 13 poena razlike. S plus sedam se ušlo u zadnjih deset minuta regularnog dijela, ali na kraju Pesaro dolazi do egala pa se Sassari spašava za produžetak.

Repešina momčad je preuzela inicijativu u dodatnih pet minuta i ubrzo stekla sedam poena razlike, a od toga se Dinamo Sassari nije mogao oporaviti. Pesaro je zaključio utakmicu s rezultatom 115:110. Do pobjede ih je predvodio tandem Robinson-Drell. Amerikanac je ubacio 27, a Estonac 23 poena. Carlos Delfino je ubacio 19 poena.

Miro Bilan predvodio hrvatsku koloniju

Miro Bilan je utakmicu završio na 19 poena, sedam skokova i dvije asistencije. Filip Krušlin je ubacio 8 poena uz dvije asistencije, a Toni Katić je postigao 2 poena u tri skoka i dvije asistencije.

Related Articles