Jolly poražen od Monrovie

Array

Ruske košarkaške ekipe nisu bile „sretne“ u pripremnim utakmicama za košarkaše Jolly JBŠ-a. U posljednjoj prijateljskoj utakmici ponovno su poraženi. Utakmica koja se jučer održala u dvorani Baldekin u Šibeniku završila je rezultatom 62:65 i pokazala je da domaćima nedostaje igrača za rotaciju u visokoj liniji.

Za razliku od posljednje ruske ekipe Lokomotiv Novosibirsk koja je dosta snažnija od Jollya, Monrovia je puno sličnija ekipa Šibenčanima, a uzrok poraza u klubu pripisuju umoru nakon odigrane dvije utakmice u Poreču.

Porazu je kumovao i nedostatak ozlijeđenog Domagoja Bubala, te dosta slabija realizacija Ronalda Rossa.

Ugodno iznenađenje bio je novo pojačanje kod Bankara Dino Cinac koji je ubacio najviše koševa (17). Slijedi sve bolji Katura (13), potom Vrlika (7), Ross (6), Mrva (6), Naletilić (6) i Čuić (2) poena.

U prvoj dionici Jolly je vodio rezultatom 19:12, dok su se u drugoj Rusi počeli približavati Jollyu, pa je prva polovina utakmice završena s 32:28. Ipak prevagu je odnijela zadnja četvrtina u kojoj je Jolly ubacio 16, a Monrovia čak 26 koša. Ekipa je bila umorna i neprecizna što su Rusi dobro iskoristili.

Pred ekipom Jollya slijedi prava košarkaška poslastica – susret s ekipom Budućnosti koji će se održati u Širokom u sklopu memorijalnog turnira „Široki 2013“ i to 14.09. u 20,15.

Related Articles