Josip Vidović ostaje kapetan momčadi iz Kaštela

Dogovor s kapetanom samo je nastavak klupskih aktivnosti u pokušaju zadržavanja većine igrača koji su u kaštelanskom dresu zaključili prošlu sezonu.

Josip Vidović, kapetan Ribole Kaštela, i dalje će biti za kormilom momčadi koja je prošlu natjecateljsku sezonu završila kao doprvak, a sezonu zaključila pobjedom na gostujućem terenu kod premijerligaša Zaboka u drugoj izlučnoj utakmici za ulazak u HT Premijer ligu.

Podsjetimo, Zagorci su s nešto većom koš-razlikom slavili u Kaštelima, pa će se Ribola i u novoj sezoni nadmetati s prvoligaškim klubovima kojih će ovaj put biti nešto više s obzirom da se liga širi sa 12 na 14 sudionika.

Dogovor s kapetanom samo je nastavak klupskih aktivnosti u pokušaju zadržavanja većine igrača koji su u kaštelanskom dresu zaključili prošlu sezonu, a koliko je Josip Vidović važan u igri Ribole, najbolje svjedoči podatak da je bio šesti igrač čitave Prve lige po broju minuta provedenih na terenu, a prosjek mu je po utakmici bio 31,2 minute.

Uz prosječnih 8 poena po prvoligaškoj utakmici, Josip se najviše istakao kao dodavač, a ligu je završio među desetoricom najboljih asistenata, točnije kao deveti, s 4.5 uspješnih dodavanja po susretu.

‘Iza nas je dobra sezona u kojoj smo ostvarili sve zacrtane ciljeve, a nije puno falilo i da uđemo u HT Premijer ligu. Drago mi je što ostajem doma, očekujem sličnu sezonu prethodnoj i borbu za gornji dom sve kvalitetnije Prve lige.’ – izjavio je Josip nakon potpisivanja novog ugovora o igranju.

Related Articles