Srijeda, 4 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Juniori Splita na jakom turniru u Valjevu

  Danas u Valjevu počinje jaki juniorski košarkaški turnir koji se igra u okviru obilježavanja dana grada Valjeva. Ovo je treće izdanje turnira, a prva dva su nosila naziv po Luki Stančiću, nekadašnjem košarkašu i treneru Metalca i sarajevske Bosne.

  - Advertisement -

  Pobjednik prvog turnira je bio Partizan, Split je bio drugi dok je Cedevita završila na šestom mjestu. Dorijan Jelenek je bio najbolji strijelac, a uz njega u najbolju petorku su izabrani Paulo Marineli i Mario Marić. Prošle godine je Partizan ponovio slavlje, Splićani su pobijedili Cedevitu u utakmici za treće mjesto, a Dragan Bender je bio u petorci turnira.

  Iako im je bio u godišnjem planu, Cedevita ove godine neće nastupati na turniru. Kako nam je rekao organizator, zbog ograničenih financijskih sredstava ove godine su pozvali samo jednu ekipu iz Italije i jednu ekipu iz Hrvatske (prošle godine po dvije). Splićani su se prvi javili i potvrdili nastup .

  Split se nalazi u skupini s Union Olimpijom, Partizanom i slovačkom Prievidzom, a prvu utakmicu igra protiv Olimpije u 13 sati. Za sve utakmice je osiguran LIVE Streaming, linkove ćete moći naći na našoj FB stranici.

  Podsjetimo, Splićani su pod vodstvom Ante Marovića nedavno potvrdili prvo mjesto, ispred Kaštela, u juniorskoj ligi jug. Splićani su u Valjevo otputovali s dosta mladom ekipom i vjerojatno će biti prosječno najmlađa na turniru.

  Raspored utakmica:

  Petak 21. ožujak
  13:00  Olimpija – Split (A)
  15:00  Partizan – Prievidza (A)
  17:00  Metalac – Armani (B)
  19:00  Crvena Zvezda – Bosna (B)

  Subota 22. ožujak
  10:00  Poraženi A1/A4 – A2/A3
  12:00  Poraženi B1/B4- B2/B3
  14:00  Pobjednik A1/A4- A2/A3
  16:00  Pobjednik B1/B4- B2/B3

  Nedelja 23. ožujak
  11:00  utakmica za 7. mjesto
  13:00  utakmica za 5. mjesto
  15:00  utakmica za 3. mjesto
  17:00  FINALE

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE