Foto: Juniorska poluzavršnica u Dubravi

Array

U svim našim najavama smo prognozirali odlične i neizvjesne utakmice u skupini B juniorske poluzavršnice Prvenstva Hrvatske. Na kraju se to i obistinilo, nije bilo nepobijeđene momčadi, a pobjednik turnira i putnici na Final Four su bili poznati tek nakon posljednje utakmice u kojoj su se igrala dva produžetka.

Feniks će tako u u polufinalu igrati protiv Cedevite, a Splitu će protivnik biti Zadar. Neočekivano treće mjesto je osvojila Cibona, a domaćin Dubrava je ispred Osječkog sokola kojemu je jedina pobjeda ona protiv Cibone.

Prema statističkim učincima prvo ime poluzavršnih turnira je Karlo Žganec. Karlo je najbolji strijelac i skakač, a treći je na listi po broju asistencija. U posljednjoj utakmici dana postigao je 42 poena uz valorizaciju preko 50.

Istaknimo i odličnu organizaciju turnira Košarkaškog saveza Zagreba, a u dvorani su to odradili neumorni košarkaški radnici iz Košarkaškog kluba Dubrava.

Portal Crošarka im se zahvaljuje na suradnji, a da smo napravili dobar posao dokaz su ispunjene tribine, broj posjetitelja na stranicama, broj pregleda statistike uživo te veliki broj poruka, mailova i telefonskih poziva. Vjerujemo da niti jedna poluzavršnica nije imala bolji medijski tretman, a rezultate, statistiku, fotografije i izvješća su prenijeli brojni mediji.

Na kraju donosimo desetak fotografija utakmica posljednja dva dana turnira, a ako vam je promakla koja utakmica, rezultat, statistika utakmice pravo mjesto je phmladi.crosarka.com.

[nggallery id=41]

Related Articles