Kadetkinjama Novog Zagreba turnir u Ljubljani

Array

Na trodnevnom međunarodnom turniru za košarkašice rođene 1996. godine i mlađe, koji se već tradicionalno kao uvod u sezonu početkom rujna održava u Grosuplju i Ljubljani, mlade košarkašice Novog Zagreba u konkurenciji ekipa iz Italije ,Češke i Slovenije uvjerljivo su osvojile prvo mjesto.

Na putu do pobjedničkog pehara mlade Novozagrebašice prvog dana turnira svladale su vršnjakinje iz ljubljanske Ilirije (80:64), drugog dana bile su uvjerljive protiv slovenskog Grosuplja (87:44) i češke Ostrave (78:59), dok su u finalnom susretu bez većih problema “izašle na kraj” s Triglavom iz Kranja (81:57).

Ekipa trenera Željka Ciglara na sve četiri utakmice tijekom turnira demonstrirala je vrlo dobru igru pa uvjerljive pobjede ni jednog trenutka nisu došle u pitanje. Uz pehar namijenjen pobjedniku u Zagreb je otišao i pehar kojeg je organizator namijenio najboljoj igračici turnira, a kojeg je zaslužila Anja Kukolja.

Strijelci Novog Zagreba tijekom turnira: Dojkić 68, Kukolja 63, Mijatović 54, Stojsavljević 49, Miličević 25, Marošević 22, Jerković 19, Puntar 7, Grizelj 6, Pulić 5, Tadić i Macan po 4.

Related Articles