Subota, 23 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Kadetkinje Vinkovaca prvakinje Slavonije i Baranje

  Kadetkinje Vinkovaca su jučerašnjom pobjedom protiv Slavonca iz susjednih Komletinaca postale prvakinje Slavonije i Baranje u svom uzrastu. Ovo je veliki uspjeh Vinkovčanki i Vinkovčana jer se do prije par godina ženska košarka i nije baš igrala u gradu na Bosutu. Pored titule prvaka regije, igračice Igora Hardija prva su momčad koja je izborila plasman na poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske koja će se održati na proljeće sljedeće godine.

  - Advertisement -

  “Ovo je dokaz dobrog rada u proteklom periodu od strane trenera Luke Kivele. Dvije selekcije (kadetkinje i mlađe kadetkinje) mladih i nadarenih košarkašica iz Vinkovaca su u istoj godini postale prvakinje Slavonije i Baranje, a ne smijemo zanemariti činjenicu da su Osijek, Brod, Požega i Županja centri ženske košarke za našu regiju i da imaju puno dužu tradiciju od nas. Ekipu sam preuzeo prije dva mjeseca i odmah sam vidio vrlo nadarenu generaciju sa kojom se može napraviti puno. Početni omjer od 3-2 smo u drugom dijelu natjecanja digli na konačnih 8-2, i do kraja lige nismo upisali poraz. Iz utakmice u utakmicu smo igrali sve bolje iako gotovo ni jednu utakmicu nismo odigrali u kompletnom sastavu, uvijek je bilo povreda, tako da je ovaj rezultat plod cijele ekipe koja je uvijek dala svoj maksimum. Ovim putem čestitam svim igračicama na velikom doprinosu u ovom rezultatu.” rekao je Hardi.

  U posljednjoj utakmici lige u Košarkaškom domu Lenije Vinkovčanke su predvodile Katarina Trehub s 26 i Dora Markić s 20 poena.

  Vinkovci- Slavonac Komletinci 56 : 45
  Vinkovci: Čorić 1, Hodak, Babić 2, Primorac, Sučić 4, Kovačević 1, Slišković, Trehub B., Markić M., Pavlović 2, Trehub K. 26, Markić D. 20.
  Slavonac: Krekman 6, Tominac 2, Rugašević 6, Vučko 10, Tominac 13, Cvijanović 8, Piperković, Novoselac, Majković, Cvijanović.

  Drugo mjesto u ligi osvojile su kadetkinje KK Županja koje su također izborile plasman na poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE