Srijeda, 4 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Kaštela serijom 14-0 do pobjede u Vukovaru

  Na kraju je bilo 26 poena viška za Kaštela, a 15 minuta prije kraja Borovo je bilo u vodstvu. Domaćin je pružio dobar otpor favoriziranim gostima koje je predvodio mladi Dragan Bender (1997). Ovom pobjedom Ribola ostaje u vhu sa samo jednim porazom, kao i Gorica, i njihov međusobni ogled će vjerojatno odlučiti o klubu koji izravno ulazi u A1 ligu.

  - Advertisement -

  [rezultat id=738]

  Ribola je krenula furiozno i već na isteku treće minute tricom Bendera vode s 14:0. Borovčani u tim trenutcima nisu mogli zaustaviti brzi protok lopte i realizaciju gostiju. Nakon minute odmora koje je zatražio Damir Voloder domaćin je uspostavio ravnotežu i do kraja četvrtine smanjio na -9.

  Prvih par minuta drugog dijela ponovno je pripao gostima i dižu prednost na 33:20. Do poluvremena Ribolu ne služi šut, a Borovčani predvođeni Igorom Škrlecom smanjuju prednost da bi u posljednjoj minuti poluvremena Danijel Katavić tricom po prvi puta donio prednost domaćinu. Ipak Luka Klarica prije velikog odmora poravnava na 44:44.

  Voloderova ekipa držala je utakmicu u egalu sve do 26 minute kada je došao očekivani pad jer je bilo jasno da do njega mora doći. Gostujući trener, za razliku od domaćeg, na klupi ima puno više opcija. Od vodstva Borova 51:49 Kaštelani u nešto više od 3 minute rade seriju 14:0 i rješavaju utakmicu.

  Najveću pažnju u dvorani privukao je mladi Bender koji je i ovaj puta pokazao svoj veliki potencijal. I bez “ganjanja” statistike, sa jako malo pogreški, na kraju je upisao 25 poena i 10 skokova što mu je donijelo najbolju valorizaciju na utakmici (32). Ovaj mladi Splićanin je pokazao da je u posljednje vrijeme puno radio na šutu, uz lijepu izvedbu pogodio je pet od sedam pokušaja za tri poena. Drugi dio utakmice odličan je bio Sven Smajlagić (21p, 5sk), a dvoznamenkasti su još bili Ivan Rašetina i Toni Biočić s po 11 poena, a Ivica Cvitanović je uz 8 koševa upisao 10 skokova.

  Kod poraženog Škrlec je postigao 18, a Mihael Bekavac 14 ubačaja. Dario Pušić je još jednom imao odličan skakački učinak, uz 9 poena dodao je 16 skokova.

  Borovo ovaj vikend gostuje u Gorici dok je Kaštela slobodna. Raspored, rezultate, izvješća, poredak i linkove za statistiku uživo pogledajte na crosarka.com/a1-kvalifikacije.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE