Katiću operirano koljeno, Split dovršava preobrazbu

Array

Toniju Katiću, košarkašu Splita, operativnim zahvatom uklonjen je odlomljeni komadić meniskusa koljena. Katiću je taj komadić ostao “plutati” nakon ozljede desnog koljena prošle zime zbog koje je propustio veći dio sezone.

“Ništa strašno, već mogu hodati. Ovo je bio rutinski zahvat kojim je uklonjen odlomljeni dio meniskusa. Bolje da smo ga uklonili sada kada je prvenstvena pauza. Već za petnaestak dana ću se vratiti treninzima, a siguran sam da ću do početka sezone i susreta protiv Crvene Zvezde biti sasvim spreman”, rekao je za Slobodnu Dalmaciju Toni na ovaj puta znatno lakši zahvat.

U klubu procjenjuju kako bi se Katić već za mjesec dana trebao potpuno priključiti momčadi. U prvom kolu regionalne ABA lige Split će 29. rujna na Gripama ugostiti beogradsku Crvenu Zvezdu, bit će to povratak “žutih” u to natjecanje nakon trogodišnjeg izbivanja.

U međuvremenu na Gripama se uz slaganje momčadi za iduću sezonu i dalje užurbano radi na financijskoj stabilizaciji kluba. Završen je napokon elaborat o preoblikovanju kluba koji će sutra biti predan u Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa što je bitna stavka u procesu koji bi se trebao okončati do kraja godine. Račun kluba i dalje je blokiran, ali pozitivne naznake su najave brojnih vjerovnika kako su spremni naći zajednički jezik s klubom.

Related Articles