Petak, 3 prosinca, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Kattash:”Hezonja je stigao sa sjajnim stavom”, Debi sutra protiv bivšeg kluba?

  Mario Hezonja prije točno tjedan dana pristupio je grčkom velikanu Panathinaikosu te se na taj način vratio u europsku košarku nakon što je pet i pol sezona bio dio NBA lige. U međuvremenu, PAO je igrao protiv berlinske ALBE u Euroligi i Arisa u grčkom prvenstvu, ali Dubrovčanin još nije debitirao u zelenom dresu. Ipak, da bi se to moglo vrlo brzo promijeniti dao je nagovijestiti trener grčkog kluba, Oded Kattash.

  - Advertisement -

  „Mario Hezonja došao je u prilično dobroj formi. U početku nisam mislio da će moći igrati protiv Barcelone. Ali on je u dobroj formi i opcija je svakako za taj dvoboj. Jako su mi se svidjele njegove vještine i njegov stav. Došao je sa sjajnim stavom i velikom željom“ – rekao je izraelski stručnjak.

  Stoga, postoji velika vjerojatnost da će Hezonja za PAO debitirati sutra, kada će s početkom u 20 sati u Atenu na gostovanje stići Barcelona. Upravo je katalonski klub nedavno dopustio transfer Hezonje u Grčku i potpisivanje ugovora do kraja sezone jer Španjolci i dalje polažu europska prava na svog bivšeg igrača.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE