Nedjelja, 5 prosinca, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Split i Cibona ponovno u samo dva dana razmaka, Šibenik dočekuje Zadrane

  HT Premijer liga se već sutra nastavlja. Slijedi novi derbi u Draženovom domu gdje će ponovno snage odmjeriti Split i Cibona. Još jedan ABA ligaš, Zadar, je u akciji te će igrati protiv Šibenke. Split želi nastaviti dobar niz s novim trenerom te ponoviti još jednu odličnu utakmicu protiv Vukova s Tuškanca. Susret su iz Ciboninog tabora najavili Darko Planinić i trener Vladimir Jovanović.

  - Advertisement -

  Vladimir Jovanović:

  Druga utakmica s istim protivnikom. Nadam se da ćemo pokazati reakciju nakon poraza i svakako očekujem bolju igru svog tima.

  Darko Planinić:

  Očekuje nas još jedna teška utakmica. Split je jučer pokazao da je dosta neugodan protivnik. Ako mislimo pobijediti sutra moramo naše greške svesti na minimum, pogotovo one obrambene kojih je bilo puno. Nadam se da ćemo to ispoštovati i slaviti sutra u domaćem prvenstvu.


  Zadar nakon fijaska protiv Šibenke

  NBA ritam je ostavio traga na Zadranima. Poraz protiv Zaboka je bio iznenađujući, a Veljko Mršić zamjera svojim igračima loš pristup utakmici. Zadar nije uspio potvrditi uspješan vikend nakon pobjede protiv Partizana u ABA ligi, dok Šibenčani ponovno imaju domaću utakmicu. No, ovog puta je protivnik puno jači od Škrljeva i društva, od kojih su poraženi u završnici.

  Obje utakmice su na rasporedu drugog ožujka, od 18 sati te će obje biti dostupne na HKS TV live streamu.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE