Ozljeda Reynoldsa teže je prirode, Cibona hitno mora pronaći nova rješenja!

Cibona je jučer u 19. kolu ABA lige kao domaćin poražena od Splita 74:76, a već sutra ove dvije momčadi očekuje međusobni susret pod Tornjem, ovaj put u sklopu HT Premijer lige. Osim samog poraza, dodatnu glavobolju Vladimiru Jovanoviću zadala je ozljeda Scottieja Reynoldsa, koji je pred kraj susreta iznesen s parketa, a danas je ustanovljeno kako je došlo do parcijalne rupture Ahilove tetive i ova sezona je za Amerikanca završena.

Na press konferenciji poslije susreta trener Cibone je istaknuo kako će veću odgovornost sada morati preuzeti mladi Lovro Gnjidić.

“Ono što je odigrao protiv Splita bilo je korektno. U slučaju da se pokaže kako je ozljeda Reynoldsa teže naravi Gnjidić će morati brže odrasti nego što je bilo planirano. Lovro će na sebe morati preuzeti veću odgovornost, ali ja vjerujem u njega.” – pričao je Jovanović.

_

Odlaskom Bilinovca, Cibona je na vanjskim pozicijama ostala vrlo” tanka”. Osim Gnjidića, Jovanović na raspolaganju ima tek Radovčića. Ako žele izbjeći situaciju da završe u doigravanju za ostanak u ABA ligi, ali i da ne budu konkurentni u borbi za naslov prvaka Hrvatske, čelnici Cibone morat će vrlo brzo reagirati i potražiti nova rješenja na tržištu.