KK Zadar: Birat će se članovi Nadzornog odbora

Array

U košarkaškom klubu Zadar poslan je javni poziv svim članovima udruge KK Zadar, vezan za izbor kandidata za članove Nadzornog odbora KK Zadar, sportskog dioničkog društva. Pozivaju se tako svi članovi navedene udruge koji su upisali i uplatili dionice u drugom, trećem i četvrtom krugu kroz postupak preoblikovanja kluba, da izaberu dva kandidata koji će biti predloženi za članove Nadzornog odbora tijekom Osnivačke skupštine KK Zadar s.d.d.

Kandidate za članove Nadzornog odbora mogu predložiti svi članovi udruge koji su uplatili dionice u drugom, trećem i četvrtom krugu, dakle svi oni koji će sudjelovati u izboru dvojice kandidata koji je na rasporedu 8. studenog 2012. godine, u 18:00, u prostorijama VIP dvorane Športskog Centra Višnjik. Rok za prijedlog odnosno prijavu kandidata jest 5. studenog 2012. godine do 16:00, a prijave se održavaju u prostorijama KK Zadar. Nakon što se zbroje glasovi, te filtriraju dvojica kandidata s najviše glasova, oni će biti predloženi za članove Nadzornog odbora na Osnivačkoj skupštini KK Zadar s.d.d.

Ovim javnim pozivom učinjen je još jedan korak naprijed ka konačnoj pretvorbi Zadra u športsko dioničko društvo, za koju se navijači nadaju da bi mogla biti kamen temeljac novih uspjeha i ponovljenih dana ponosa i slave nekoć slavnog kluba.

Related Articles