Subota, 31 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Kladionice ne vjeruju Hrvatskoj

  Kako se približava Mundobasket, tako su i sportske kladionice diljem svijeta svojom ponudom procijenile izglede reprezentacija za osvajanje medalja.

  - Advertisement -

  Neće biti iznenađenje kada kažemo da baš sve kladionice najveće šanse za zlato daju reprezentacijama SAD-a i Španjolske, a da je pritom američka selekcija u prednosti. Što se online kladionica tiče, najveće šanse Amerikancima daje bet-at-home s koeficijentom 1.40, dok je isti za zlato Španjolske 2.80.

  William Hill, s druge strane, nešto više vjeruje Španjolcima pa za konačno slavlje SAD-a nudi 1.67, a koeficijent na mogućnost da će domaćin postati svjetski prvak iznosi 2.30. U Hrvatskoj pak samo u Hrvatskoj Lutriji možete prognozirati konačan plasman momčadi na Svjetskom kupu. I tamo je također SAD (1.65) favorit u odnosu na Španjolsku (2.10).

  Što se ostalih reprezentacija tiče, zanimljivo, bet-at-home najviše vjeruje našim protivnicima u skupini Grčkoj (koeficijent 28) i Argentini (30) te Francuskoj, Litvi i Srbiji (33). Slijedi Brazil (40), a tek na devetom mjestu je momčad Jasmina Repeše s koeficijentom 60.

  Slično procjenjuje i Hrvatska Lutrija. Ipak, s bitnom razlikom. Naime, ako na Bogdanovića, Šarića, Tomića i društvo uložite deset kuna i Hrvatska postane svjetski prvak, vratit će vam se stostruko pa ćete na kraju Mundobasketa zaraditi 1000 kuna. Najviše Hrvatskoj vjeruje William Hill koji nas je zajedno s Litvom, Brazilom i Grčkom smjestio na treće mjesto s koeficijentom 41.

  Što se tiče poretka u našoj skupini, najviše izgleda za prvo mjesto kladionice daju Grčkoj (2.70). Argentina je druga (2.80), a Hrvatska treća (2.90). Slijedi Portoriko (15) te Filipini i Senegal (400).

  Ako pak vjerujete u čuda koja pišu povijest i da bi Južna Koreja ili Egipat mogli postati prvaci svijeta i to se zaista dogodi, za uloženih deset u William Hillu zaradit ćete 50 000 kuna.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE