Košarkaši Sokola na pripremama u Daruvaru

Array

Novopečeni prvoligaš, košarkaški klub Osječki sokol već četvrti dan boravi u Daruvarskim toplicama na pripremama za nadolazeću sezonu. Igrači su zdravi i spremni te treniraju tri puta dnevno.

Klub su, za sada, napustili Katavić, Ridl, Grgić, Maslić i Žeravica, a pridružili su se Veljko Budimir i Tomislav Radoš, te se tijekom priprema očekuju još dva pojačanja.

Povratak u Osijek očekuje se 9. rujna nakon čega će se znati nešto više o konačnom sastavu. Klub će u Osijeku nastaviti daljnje pripreme za elitno društvo, a u sklopu priprema organizirat će međunarodni memorijalni turnir “Dražen Pešić Drlja” koji će se održati 21. i 22. rujna ove godine. Turnir se igra treću godinu zaredom i nosi naziv po legendarnom osječkom košarkaškom treneru Draženu Pešiću.

Na turniru će nastupati sljedeće ekipe: KK Đuro Đaković (Slavonski brod), BC Kaposvar (Mađarska), KK Sloboda Tuzla (BiH) i KK Osječki sokol.

Igrat će se dvije utakmice po danu što će biti idealna priprema kako za igrače tako i za suce koje očekuju zahtjevne utakmice i ozbiljan rad, te se iz kluba nadaju što većem odazivu gledatelja.

Related Articles