Subota, 23 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Uroš Nikolić centarsko pojačanje MZT-a?

  Uprava novog ABA ligaša je već otprije najavljivala igračko pojačanje na poziciji centra, a ozljeda Todora Gečevskog u masovnoj tučnjavi u pripremnoj utakmici protiv Ukrajinskog Cherkassi Monkeysa ubrzala je tu odluku.

  - Advertisement -

  Kako pišu srpski portali, MZT iz Skoplja potpisao je Uroša Nikolića, bivšeg centra Crvene Zvezde. Međutim, predsjednik makedonskog prvaka Saso Bosilkov tvrdi da ne postoji dogovor niti s njim niti s bilo kojim drugim košarkašem, ali potvrđuje da su u potrazi za centrom i da pregovaraju s Nikolićem.

  “Mi još uvijek nemamo ugovor s bilo kojim košarkašem, istina je da MZT Skopje Airport intenzivno traga za novim centrom. Pregovaramo s nekoliko košarkaša, a među njima je Uroš Nikolić. Međutim, do ovog trenutka on nije potpisao ugovor s nama”, rekao Bosilkov.

  Uroš Nikolić, 25 godina star i 207 centimetara visok Srbin igrao je za Vršac, Mega Vizuru, Krku i Crvenu Zvezdu. Prije tri sezone u Krki je  prosječno po utakmici bilježio 12,4 poena i 6 skokova, a najbolje igre je pružao prve godinu igranja u Zvezdi kod trenera Mihaila Uvalina. Tada mu je učinak u Srpskoj ligi bio 16,8 poena i 7,1 skoka po utakmici, a u ABA ligi 10,5 poena i 6 skokova po utakmici.  Prošle sezone kod Svetislava Pešića nije dobivao puno prilike, a nije se ništa na bolje popravilo njegovim odlaskom i dolaskom Miodraga Lazića koji je prednost davao Eltonu Brownu i Rašku Katiću. Vjerojatno je i to razlog promjeni sredine.

  Tako će se Nikolić najvjerojatnije pridružiti svom sunarodnjaku Igoru Mijajloviću, te ih možemo očekivati 25. rujna u Draženovom domu u prvom kolu ABA lige.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE