Subota, 23 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Košarkaši Sokola počeli s pripremama za nadolazeću sezonu

  Nakon dužeg vremena Osijek ponovno ima prvoligaša, koji namjerava popularizirati ovaj sport i vratiti mu stari ugled, jer košarka je u gradu na Dravi uvijek bila popularna.

  - Advertisement -

  Košarkaši osječkog Sokola ozbiljno su krenuli u rad od prvog dana priprema pa kroz 5 sati dnevnih treninga na jačanju kondicije i izdržljivosti traže podlogu za dobre rezultate. Osnovni cilj kluba je stabilizirati prvoligašku momčad na duže razdoblje te dobrim igrama i rezultatima vratiti osječku košarkašku publiku na tribine.

  Što se igračkog kadra tiče, klub je doveo Veljka Budimira iz Darde, a planu je dovođenje još jedno ili dva imena na centarskoj poziciji gdje je sastav najtanji. Klub su napustili iskusni Ridl i Katavić, te Žeravica koji će karijeru nastaviti u Luksemburgu.

  Tijekom priprema Osječani će odigrati desetak prijateljskih susreta, te organizirati tradicionalni Memorijalni turnir u Osijeku Dražen Pešić Drljo koji će se održati 21. i 22. rujna. Uz Osijek dio priprema će se odraditi u Daruvaru gdje se očekuje kompletiran sastav spreman na prvoligaške izazove.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE