Košarkašice Novog Zagreba započele s pripremama

Array

Jučer je sa pripremama za novu sezonu krenula seniorska ekipa Novog Zagreba. Na ulasku u sezonu od koje se očekuje povijesni nastup u Euroligi, ali i osvajanje domaćih naslova, treneru Vladimiru Ivankoviću na raspolaganju su slijedeće igračice:

Inja Butina, Ivana Šerić, Antonija Jurić, Zrinka Brkljačić, Matea Vrdoljak, Ana Čačić, Tea Buzov, Ivana Blažević, Gordana Bedalov i Sena Pavetić. Ekipi su priključene i Anja Kukolja te Darija Mijatovic iz kadetskog pogona, a dolazak jedne od najboljih europskih kadetkinja, Ivane Dojkić očekuje se u ponedjeljak. Olimpijke Mirna Mazić i Sandra Mandir ekipi će se priključiti nakon zasluženog odmora, 1. rujna, a američka pojačanja, Reid i Williams 27. kolovoza.

“Očekuje nas teška sezona, pa smo sukladno tome planirali i pripreme. Najveći dio priprema ćemo provesti u Zagrebu, a očekuju nas turniri u Wasserburgu, protiv Wasserburga i Donaua, zatim dva u Poreču, gdje ćemo igrati sa Celjem, Dinamom iz Moskve i Novosibrska te La Spezie. Zagrebačkoj publici predstaviti ćemo se tek na utakmici prvog kola Adriatice, 26.9., protiv Partizana. Neke igračice nisu došle u adekvatnom tonusu na pripreme, nisu radile na sebi, ali jasno sam im stavio na znanje da nećemo tolerirati takav odnos prema radu. One su gotovo pa profesionalni igrači, i moraju se tako odnositi. Euroliga ne trpi “lako ćemo”, rekao je trener Novog Zagreba.

Related Articles