Krstić: Netko trči, a netko “liječi“ ozljede po Budvama

Array

Nakon što smo jučer objavili vijest da Srbija na pripremama za EuroBasket 2013 trenutno ima samo 11 igrača te da su mnogi od njih otkazali nastup u nacionalnom dresu, Nenad Krstić danas je na svom twitter profilu bocnuo ove koji su otkazali nastup.

Da sve ne štima i da su odnosi u reprezentaciji Srbije loši dalo se naslutiti nakon što je više igrača otkazalo nastup u reprezentaciji. Milan Mačvan nije se ni pojavio na prozivci, Vladimir Micov otišao je odmah prvog dana, a nastup su odbili Duško Savanović i Zoran Erceg. Novica Veličković otkaz je opravdao ozljedom koljena, a viđen je kako uživa na plaži prije nego će definirati ugovor sa Unicajom.

Ipak, dvoje najbolih je tu, a to su Miloš Teodosić koji radi sve da bi se oporavio od ozljede koljena do početka EuroBasketa 2013 i najstariji, centar Krstić koji bi trebao biti kapetan Srbije.

Upravo je Krstić na svom twitter profilu pecnuo ove koji se nisu odazvali, a na tweet Vladimira Štimca koji je pohvalio Krstića da trči kao da mu je 20, točnije: “@krle12 bili danas na trcanju, a čiča vodi ko da mu je 20 hahaha:))“. Krstić mu je odgovorio: “@stimac15 neko trči po šumi,a neko “leči” povrede po budvama zlatiborima splavovima itd…“.

krstic

Ova situacija mogla mi dodatno mobilizirati igrače koji su se odazvali pa bi Srbija mogla pomutiti račune mnogima na ovom EuroBasketu bez obzira na mnogobrojne otkaze.

Related Articles