Kvarner bolji od Dubrovnika

Array

U 12. kolu A1 lige vodeći Kvarner upisao je novu pobjedu na gostovanju u Dubrovniku. Slavili su gosti svoju desetu pobjedu s 81:73.

[rezultat id=104]

Igralo se vrlo izjednačeno na početku. Dubrovčani su se dobro držali sve do kraja prve četvrine. Tada gosti rade seriju zahvaljujući bivšem Dubrovčaninu  Juri Škifiću i na odmor se ide s 17:25 za goste. U nastavku se gosti i dalje drže na maloj prednosti i ne mogu se odvojiti. Ponajprije zahvaljujući Mislavu Periću  koji drži Gospare u igri. Na poluvrijeme se otišlo s minimalnom prednošću gostiju (44:45).

U nastavku, igra se koš za košem skoro cijelu četvrtinu, točnije do 29. minute kada se gosti tricom Škifića odvajaju na osjetljivijih 54:61. Četvrtina je završila s 56:64 za Kvarner. U posljednjem periodu, gosti se odvajaju dvjema tricama (59:73).  Tu dvoznamenkastu prednost su više – manje dobro gosti održavali i nisu dali Gosparima da se približe. Mirno su utakmicu priveli kraju, završilo je s 73:81 za Kvarner.

Najjefikasniji kod pobjednika bili su Cinac s 20 i Škifić sa 17 poena, a kod Dubrovčana najbolji je bio Mislav Perić s 27 poena. Pridružio mu se Jakoliš s 13 i Bogdanović s osam ubačaja.

Related Articles