Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Kvarner potpisao iskusnog beka i dovodi “zaštićenog” igrača

  Kvarner polako slaže roster za novu sezonu. Danas su na konferenciji za novinare predstavili Sinišu Štembergera, rođenog Riječanina koji će ponovno braniti boje svog grada.

  Iza 35-godišnjeg Štembergera je dugačka i uspješna košarkaška karijera. Ovaj 195 centimetara visoki razigravač igrao je za Split, Široki, slovačke Levice i Igokeu s kojom je uspješno nastupao u ABA ligi i EuroCupu.

  Nalazim se ponovno na početku, odakle sam i krenuo u košarkaški svijet. Mislim da je momčad sastavljena od perspektivnih igrača s kojima treba raditi. Neki će od njih uspjeti, neki možda i ne, no na nama je da radimo, a na meni osobno da im pomognem na terenu. Sreća je što svi zajedno imamo izvrsnog trenera, a to može biti samo plusizjavio je Štemberger koji je očito zadovoljan što će ga trenirati Marijan Mance, također bivši igrač Kvarnera.

  Sutra bi Kvarner trebao biti jači za još jednog igrača, 17 godina mlađeg od Štembe. Radi se o Patriku Jambroviću (1996), igraču Međimurja iz Čakovca koji će se u riječkom prvoligašu pokušati izboriti na poziciji zaštićenog igrača. Radi se o stipendijskom ugovoru na četiri godine koji će biti realiziran preko agencije PEPI SPORT.

  Jambrović igra na poziciji krila i imao je uspješne sezone u A2 ligašu Međimurju. Pretprošle godine je imao prosjek od 15,9, a prošle 19,2 koša po utakmici upisavši u svakom nastupu dvoznamenkasti učinak.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave