LIVE Streaming & Stats kadetske završnice PH

Array

Split i Zagreb kao prvoplasirani, a Rudeš i Osječki sokol kao drugoplasirani skupina poluzavršnica, ovaj vikend će igrati utakmice Final four Prvenstva Hrvatske za kadete.

Na našem portalu i u našoj organizaciji mogli ste pratiti svih dvadeset utakmica sa turnira u Puli i Križevcima, a od subote ćete imati priliku uz statistiku uživo gledati i LIVE Streaming polufinalnih susreta, utakmice za 3. mjesto te velikog finala iz osječke dvorane Jug 2.

Za streaming je zaslužan Projektni tim Kupa Dražena Petrovića koji četvrtu godinu provodi Klupski košarkaški kup „Dražen Petrović“, natjecanje koje, prije svega, daje poticaj kvalitetnom radu sa svim klupskim selekcijama. Prije početka sljedeće sezone održati će se veliko finale, a najbolje dvije momčadi će zaslužiti pozivnicu prema osvojenim bodovima u seniorskoj, juniorskoj i mlađekadetskoj konkurenciji.

U subotu su na rasporedu polufinalni ogledi, igraju Split i Osječki sokol (15:00) te Zagreb i Rudeš (17). U nedjelju od 10 sati je utakmica za treće mjesto, a u 12 počinje finalna utakmica koja će odlučiti o prvaku Hrvatske.

Donosimo vam korisne linkove koje će vam pomoći u praćenju ovogodišnjeg kadetskog Prvenstva Hrvatske:

Poluzavršni turniri: Rezultati, poredak, izvješća
Kompletna statistika učinka timova i igrača
LIVE Streaming i LIVE Stats link završnice PH
Prvenstvo Hrvatske mlađih kategorija
Klupski kup Dražena Petrovića

Related Articles