Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Lovro Buljević predstavlja Hrvatsku na Jordan Brand Classicu

  Barcelona je ovih dana ugostila ponajbolje europske igrače rođene 1998. godine na “Jordanovom kampu” koji je okupio 40-ak mladih nada Starog kontinenta, a među njima su bili i Mateo Čolak iz Širokog, Luka Barišić iz Cedevite te Cibos Lovro Buljević. Na kraju kampa je igrana All Star utakmica poslije koje je objavljeno kojih će 10 igrača putovati u Brooklyn (SAD) na 13. Jordan Brand Classic.

  - Advertisement -

  Odlične vijesti su stigle iz Katalonije, Lovro Buljević (12. kolovoz 1998., 208 cm) se izborio za nastup u travnju, na parketu NBA ekipe Brooklyn Netsa, u rodnom mjestu Michaela Jordana. Tako će Lovro nastaviti stopama Marija Hezonje, Marka Arapovića, Lovre Mazalina i Dragana Bendera koji su prošlih godina igrali zapažene uloge na finalnom All Star susretu.

  Jordan Brand Classic
  @EstebanNovillo

  Pored Buljevića na popisu su i Isaiah Hartenstein (Quakenbrucker, Njemačka), Kevin Cham (Montverde Academy, USA), Ognjen Čarapić (Buducnost, Crna Gora), Frank Nkitilina (Strasbourg, Francuska), Tadas Sedekerskis (Laboral Kutxa, Španjolska), Omer Faruk Yurtseven (Fenerbahce, Turska), Amar Gegić (Spars, BiH), Milos Glisic (Partizan, Srbija) i Aleksandar Aranitović (Crvena Zvezda, Srbija).

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE