Četvrtak, 29 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Prihvaćena ostavka glavnog trenera Zadra!

  Kako javljaju službenim putem iz KK Zadar, Ivan Sunara više nije trener ABA ligaša iz Krešinog doma. Kako stoji u priopćenju, na sastanku Nadzornog odbora koji je održan večeras, ostavka dosadašnjeg trenera prve momčadi prihvaćena je. Do daljnjeg će funkciju glavnog trenera obnašati dosadašnji pomoćni trener Rajko Vidaković.

  - Advertisement -

  Ovakav rasplet događaja nakon jučerašnje utakmice protiv Širokog, koju je Zadar izgubio, a nakon koje su navijači iskazali iznimno nezadovoljstvo Sunarinim radom, nazirao se. Osim kontinuirano loših rezultata, koje je pratila iznimno niska efikasnost momčadi, a koji su bili direktna posljedica lošeg vođenja momčadi i igre “bez glave i repa”, u cjelokupni odnos bivšeg trenera i navijača upleo se i sukob na granici fizičkog obračuna.

  Kasnije sinoć, nakon utakmice u Širokom brijegu, dio navijača susreo se s igračima i stručnim stožerom na jednom stajalištu autoceste. Nakon kratkog razgovora s igračima, treneru Sunari dalo se do znanja kako ne obavlja svoj posao kako treba i kako nije više poželjan u klubu od strane navijača. No, epilog tog razgovora bio je takav da je ubrzo došlo do svađe, gdje su daljnji sukob spriječili igrači.

  Osim navijača, čini se kako ni igrači nisu gajili pozitivne osjećaje prema svom bivšem treneru. Sve nabrojano bilo je dovoljan razlog za ponuđenu ostavku i prihvaćanje iste.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE