Luka Žorić: Pobjede će doći

Array

U jučerašnjem ogledu Unicaje i Reala iz Madrida, momčad Jasmina Repeše izgubila je dobivenu utakmicu, a time upisala i treći uzastopni poraz u najboljih šesnaest. Naime, za ovaj poraz nema isprike. Igrali su na domaćem terenu, imali su u jednom trenutku prednost od 14 razlike i uspjeli su to prokockati.

Iako Repešu prati sveukupno šest uzastopnih poraza, on smatra da se ne treba brinuti:

“Kao prvo, želio bih se zahvaliti svim navijačima koji podržavaju ovu ekipu u teškoj situaciji u kojoj se nalazi. Igrali smo poprilično dobro prve tri četvrtine, kako u obrani tako i u napadu.

Real se uspio vratiti u igru zbog nekoliko trica što su pogodili. Jedino što zamjeram momčadi je otvoreni šut Jaceeyja Carrolla, dok smo imali samo tri ekipne osobne pogreške. Moram čestitati svojoj ekipi što su pokušali pobijediti utakmicu, ali Madrid je bio bolja momčad u zadnjoj četvrtini.

Moramo ostati pozitivni jer u nedjelju već imamo novu utakmicu. Svi ćemo zajedno pokušati pobijediti. Znam da nije lako, nikada se nisam našao u situaciji da izgubim šest utakmica za redom. To možemo prebroditi samo ako budemo pozitivni i ostanemo smireni.”

Pozitivan i smiren ostao je Luka Žorić, koji je upisao 10 poena u porazu. Žorića također ne zabrinjava trenutna situacija te misli kako će se ekipa uskoro vratiti pobjedama:

“Moramo naporno raditi, imamo ekipu za to. Šteta, igrali smo dobru utakmicu s dobrom obranom, ali uspjeli su nas nadigrati u zadnjoj četvrtini. Moramo se nastaviti truditi i pobjede će doći. Real je odlična momčad i treba igrati vrhunsku obranu ako ih se želi pobijediti. Pokušat ćemo se vratiti pobjedama, počeći od ove nedjelje.”

Related Articles