Majstorica određuje prvakinje Hrvatske

Array

U nikad zanimljivijem ženskom košarkaškom prvenstvu Hrvatske došli smo do samog kraja. Ove nedjelje u 15 sati jedna utakmica će sve odrediti.

U dosadašnjem dijelu svaka ekipa je branila prednost svog domaćeg terena i Gospićanke predvođene svojim navijačima se nadaju da će se tako i nastaviti.

No s druge strane dolazi Novi Zagreb koji je opasno visio u četvrtom susretu na svom parketu te se provukao kroz produžetke što će im sigurno dati novu dozu samopouzdanja i nadanja da mogu nešto više napraviti na Gospićkom Balinovcu.

Treneri jedne i druge ekipe su najavili susret.

Stipe Bralić trener Gospića kratko je rekao: Sve je otvoreno. Imamo prednost domaćeg terena i naše odlične publike. Žal je za propuštenom prilikom četvrte utakmice, ali pokušat ćemo propušteno popraviti u petoj.

S druge strane trener Novog Zagreba Vladimir Ivanković je rekao:

Nakon dosta dugo vremena, finalna serija hrvatskog play offa nudi i petu utakmicu. To je dobro za košarku, to je dobro zbog interesa publike, zbog punijih dvorana i u Gospiću i u Zagrebu. 

Mi moramo igrati u obrani kao da nam je to zadnje. Moramo zatvoriti passing game i šut za tricu, pokušati što je moguće bolje braniti pick’n’roll.  Vjerujem da će to biti dobra, čvrsta utakmica, a pobjednik će s ponosom nositi titulu državnog prvaka. Ja vjerujem da će to biti Novi Zagreb. Šanse su svakako 50-50.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje ženske košarke koji su u mogućnost da prisustvuju utakmici u nedjelju a za one koji ne mogu doći ostaje prijenos na SportKlubu.

Related Articles