Maligani zovu Tornado

Danas ćemo u Sinju gledati posljednji dvoboj šestog kola Lige za prvaka u kojoj se sastaju Alkar i Zadar. Zadrani su veliki favoriti u ovom susretu, ali utakmica se neće igrati samo na terenu, već i na tribinama, ali prijateljska!

Sinjski Maligani uputili su poziv Zadarskom Tornadu da dođu danas u Sinj na zajedniko druženje prije utakmice i zajedničko navijanje na tribinama. Ovo su dvije najbolje košarkaške navijačke skupine u Hrvatskoj i šire, a mi uopće ne sumnjamo da će to izgledati spektakularno, ali i za primjer ostalim navijačkim skupinama.

Poruku Maligana prenosimo u cijelosti:

“Dragi naši prijatelji iz Zadra,

u duhu prijateljskog odnosa koji se gradio godinama između naše dvije navijačke skupine, pozivamo Vas da nam se sutra priključite prije utakmice 6. kola Lige za prvaka u našim prostorijama, odakle ćemo zajednički, uz dobru kapljicu, zalogaj i pismu, krenuti prema dvorani.

Pokazat ćemo i na taj način grobarima hrvatske košarke da postoje gradovi i ljudi koji žive za svoje klubove, i dok je nas živih, tako će biti uvik.

Prije dvije sezone svi mediji u Hrvatskoj, prenijeli su sliku zajedničkog navijanja na istoj tribini, a jednako ste dobrodošli i sutra (danas) u Sinju.

Sportski pozdrav i živili.”

Pozivnica Alkara

Utakmica je na rasporedu u 20 sati, a vjerojatno će se moći pratiti u prijenosu uživo putem Ustreama.