Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Mario Hezonja će se prijaviti na ovogodišnji NBA draft

  Potvrdio je to za ESPN njegov menadžer Arn Tellem. Prema svemu sudeći obistinile su se najave da je Mario Hezonja odlučio gdje će nastaviti svoju karijeru sljedeće sezone. Ipak, treba imati na umu da i sama prijava ne znači da će Hezonja sljedeće sezone igrati u NBA ligi. On ju može kasnije povući, a i nakon drafta nastaviti igrati u Europi kao što je to napravio Dario Šarić.

  - Advertisement -

  Košarkaški analitičar TNT-a David Aldridge je nedavno Hezonju stavio na prvo mjesto šutera, koji će predvoditi ovogodišnji NBA Draft. Njegov način igre, atraktivnost, atletske sposobnosti i samopouzdanje već sada zaokuplja pažnju košarkaške javnosti preko bare.

  Naš reprezentativac je ove sezone u Barceloni imao fantastične učinke, a njegovo ime je redovito u pregledima najboljih poteza kola, mjeseca ili sezone. Ipak, sa statusom u Barceloni sigurno nije u potpunosti zadovoljan jer je kod trenera Xavi Pascuala često nakon dobrih partija sjedio previše na klupi. Tako, u jučerašnjem porazu njegove momčadi, u četvrtfinalu Eurolige protiv Olympiacosa, Hezonja nije ulazio u igru.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE