Marko Ramljak ostaje u Zadru još dvije sezone!

Zadar je odlučio produžiti ugovor sa svojim kapetanom, Markom Ramljakom na još minimalno dvije sezone.

Kapetan aktualnog prvaka Hrvatske Marko Ramljak ostaje igrač KK Zadar. Nakon što je suradnju s klubom za sljedeće dvije sezone potpisom potvrdio trener Danijel Jusup, isto je napravio i Ramljak, jedan od ključnih Jusupovih igrača na parketu i u svlačionici.

‘Ideja je zadržati kostur šampionske momčadi, neće biti lako, ali to je naša obveza! Prvi zadatak je uspješno obavljen, produžena je suradnja s jednim od nositelja igre.’ – istaknuo je Jusup

Marko Ramljak je svoj profesionalni košarkaški put započeo baš u Zadru 2010. godine, a nakon šest sezona provedenih u gradu košarke nastavio ga je igrajući za Cedevitu, Zrinjski, Cibonu, Balkan Botevgrad, Torun, Posušje i OKK Spars.

Na Višnjik se vratio početkom prošle sezone koju je okrunio naslovom prvaka države i to u ulozi kapetana. U ožujku je napunio 30 godina te je donio odluku da i sljedeća dva rođendana proslavi u Zadru.

‘Naš kapetan Marko Ramljak na obostrano zadovoljstvo potpisao je dvogodišnji ugovor s klubom. Marko je bio važna karika u postizanju prošlogodišnjih rezultata i osvajanja prvenstva Hrvatske. Nakon trenera Danijela Jusupa potpisali smo i Marka Ramljaka s ciljem zadržavanja okosnice ekipe iz prošle sezone.’ – rekao je po obavljenom poslu sportski direktor KK Zadar Denis Pleslić.

Podsjetimo, dvogodišnji ugovor s klubom nedavno je potpisao i 27-godišnji Čakovčanin Patrik Jambrović, jedan od ključnih igrača Šibenke u sezoni 2022./23.

Related Articles