Pavao Paić produžio ugovor sa Šibenkom

Kapetan ostaje u Šibenci i naredne dvije sezone

Na Baldekinu uoči nove sezone slažu zanimljivu momčad. Šibenka je već angažirala centra Đorđa Topolovića, koji je lani igrao za Cedevitu Junior, te krilnog igrača Luku Babića, koji je na sebe skrenuo pažnju igrama u zagrebačkom Boscu.

Danas je objavljena vijest koja će sigurno razveseliti narančasti navijački puk- kapetan i ponajbolji igrač Pavao Paić je produžio svoju vjernost Šibenci i potpisao novi dvogodišnji ugovor.

Damir Milačić, trener Šibenke: “Potpisom Paića praktički smo zacemetirali poziciju petice i definitivno ćemo imati prostora rotirati i sačuvati igrače od umora i eventualnih povreda. Očekujem da se Paić što prije oporavi od ozlijede koju je imao tijekom završnice prvenstva i da spreman dočeka pripreme. Sigurno je da je to još jedan kotač u našoj mašini koji će nam pomoći pokušati ponoviti rezultate prošle sezone i da pokušamo biti što konkurentniji kroz sva natjecanja.”

Pavao Paić: ‘Sretan sam i ponosan što ću svoj košarkaški put nastaviti u mojoj Šibenci. Drago mi je da mogu nastaviti napredovati zajedno sa klubom. Slažemo konkurentnu i jaku momčad, nadam se da ćemo napraviti dobru kemiju u ekipi i ostvariti dobar rezultat u svim natjecanjima u kojima budemo sudjelovali. Jedva čekam početak sezone i utakmice na Baldekinu pred najdražim navijačima.

Osim za Šibenku Paić je u karijeri igrao i za Vrijednosnice Osijek.

Related Articles