Ponedjeljak, 18 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Mavra odustao od Belgije, izgledan povratak u Zagreb

  Prije otprilike mjesec dana pisali smo o odlasku mladog hrvatskog reprezentativca Dominika Mavre u Belgiju, u klub Pepinster, gdje je naš igrač imao planove ostati jednu sezonu i prikupljati iskustvo igranja seniorske košarke.

  - Advertisement -

  Njegov plan ipak je propao i nakon mjesec dana treniranja s belgijskom ekipom vratio se u Hrvatsku gdje pokušava pronaći novu/staru ekipu za sljedeću sezonu. Prvi kandidat je KK Zagreb, a kako nam Dominik kaže: “Razgovaramo sa Zagrebom, vrlo sam blizu povratka.”

  Gdje je točno “zapelo” u relaciji Mavra – Pepinster nije poznato, no Dominik ukratko objašnjava razlog povratka u Hrvatsku: “U ponedjeljak je poslan zahtjev Zagrebu za plaćanje odštete i zatraženo je izlazno pismo iz HKS-a, ali u međuvremenu smo mi kao obitelj odustali od te opcije jer su se jednostavno promijenile stvari na koje nismo mogli pristati.”

  Čini se da će ovaj zlatni kadetski i juniorski reprezentativac svoj nastavak karijere i borbu u seniorskoj konkurenciji provesti u dresu KK Zagreb, koji je jučer uvjerljivom pobjedom započeo novu sezonu A1 lige.

  “Zagreb je cijelo vrijeme imao želju da se vratim. Očekujem samo da dobijem ono što zaslužim, u životu mi u košarci ništa nikad nije poklonjeno”, završio je Mavra iz čijih se riječi može pročitati da je veoma blizu povratku u Zagreb gdje će pokušati svojim radom i zalaganjem izboriti se za minutažu na parketu.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE