Menadžer Zagreba pronađen mrtav

Array

Zoran Sučević, momčadski menadžer i voditelj marketinga košarkaškog kluba Zagreb pronađen je mrtav u srijedu navečer u blizini odbojkaškog igrališta na Jarunu. Njegovo su mrtvo tijelo pronašli jarunski zaštitari.

Ljudi iz Trnskog ne vjeruju u mogućnost samoubojstva. Sučević je navodno u srijedu oko podneva primio telefonski poziv, nakon čega je izašao iz ureda. Više se nije vratio, a u poslijepodnevnim satima alramirana je i policija koja ga je i pronašla. Detaljnije informacije znati će se nakon obdukcije.

Cijelo poslijepodne Zoran se nije javljao na mobitel članovima obitelji i suradnicima, a nakon što se u 18 sati nije pojavio na utakmici četvrtfinala kupa Krešimir Ćosić protiv Cibone, gdje je, kao i obično trebao sjediti na klupi uz trenera Danijela Jusupa, njegov bliski prijatelj prijavio je nestanak policiji.

“S košarkaškom se loptom upoznao u mlađim kategorijama Cibone, a potom je igrao i za prvu momčad Mladost. Iako je bio diplomirani inženjer građevinarstva košarka je bila njegov odabir. Dugi niz godina Suki je proveo u našem Trnskom uz brojne generacije Mrava. Proživljavao s njima pobjede i poraze, a pamtiti ćemo ga kao čovjeka vedrog duha, uvijek nasmijanog i prepunog anegdota. Pamtit ćemo njegov osmjeh, ali i predanost poslu kojeg je sa zadovoljstvom obavljao svih ovih godina.

Bio je klupski menadžer i u KK Zrinjevac, radio je i u košarkaškoj akademiji Mirka Novosela te kao sportski direktor u KK Dubrava. Posljednji ispraćaj Zorana Sučevića bit će u ponedjeljak 14. siječnja u 15.15 sati u krematoriju na zagrebačkom Mirogoju”, objavljeno je na službenim stranicama košarkaškog kluba Zagreb.

Related Articles