Subota, 4 prosinca, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Miletić: ‘Sam mogu pobijediti pet žena u košarci‘; Mia Mašić: ‘Recite kada i gdje!‘

  Mostov kandidat za gradonačelnika Rijeke, Marin Miletić, ne prestaje svojim izjavama zabavljati hrvatsku javnost. Tako je u jednom od svojih monologa o svemu i svačemu koje objavljuje na društvenim mrežama, govorio o odnosu muškaraca i žena te kazao da je ‘žena jednako vrijedna muškarcu, ali da su muškarci različiti’, pa prema tome žene ne mogu tražiti da igraju nogomet ili košarku s muškarcima.

  - Advertisement -

  ‘Da budem ful jasan. Žena je jednako vrijedna muškarcu i to uopće nije sporno, ali muškarci su skroz različiti. Do čega ćemo doći, da će žena doći i tražiti da igraju nogomet, ne znam, u prvoj ligi. Šta, NBA? Šta, prvu košarkašku ligu s nama? Pa, kako ćemo, čovječe? Pa ja igram košarku, mogu igrat sam jedan protiv pet žena i pobijedit ćemo. Sorry, e. Reći će mi, ti si ufur, Marine. Pa ne, igram cijeli život košarku, mogu ih preskočit. Ne mogu mi konkurirat, ono. Nikako, čovječe’, rekao je Miletić.

  Vjeroučitelju je odmah stigao odgovor. Naime, javila se hrvatska reprezentativka u košarci Mia Mašić i poručila mu:

  ‘Gospodine Miletiću samo recite kada i gdje, mi dolazimo. #jedanprotivpetžena‘, napisala je hrvatska reprezentativka na svom Facebook profilu, piše Jutarnji List.

  https://www.instagram.com/p/CMu_8OclXLQ/

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE