Mladi košarkaš treba vašu pomoć

Array

Braća Alić u kratkom vremenskom periodu su ostala bez oba roditelja. Alen Alić, jedan od braće, talentirani je košarkaš koji nastupa u B1 ligašu Agrodalmu.

Nakon smrti majke prošli tjedan, o braći se brinu polusestra i teta. Dječaci imaju 14 i 16 godina, školuju se i ne ostvaruju prihode. Nakon smrti roditelja ostala je gomila neplaćenih računa za komunalije i kredite koji trenutno iznose oko 20000 kuna i još rastu. Dobili su stan od grada na korištenje za koji zbog izvanredne situacije nisu stigli potpisati dokumente i zbog toga dječaci strahuju od deložacije.

Teta Milka i polusestra Željka u razgovoru za portal 24sata rekle su sljedeće: “Ja sam im polusestra i uskoro ću im biti skrbnica. Živjela bih s njima u stanu jer nemamo drugih nekretnina. Iako imamo još obitelji, nitko ne može preuzeti brigu o dječacima jer su i sami u teškoj financijskoj situaciji. Život ih je izigrao. Podignuli su kredit kako bi otvorili kafić, no nije im išlo. Stare rupe punili su novim kreditima. Kad su se razboljeli, sve je nažalost došlo na naplatu.”

Košarkaški klub Hermes analitica napravio je dobru gestu, sva prikupljena sredstva s utakmice A1 kvalifikacija uplatiti će na račun braće Alić.

Pozivamo vas da sutra u 18:45 sati (srijeda) u Sportskoj dvorani Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, Ulica grada Vukovara 269, dođete pogledati utakmicu i na taj način napraviti dobru stvar.

Kvalifikacijske utakmice moći ćete pratiti i na našem portalu preko statistike uživo, više na crosarka.com/a1-kvalifikacije.

Dječacima možete pomoći uplatom na žiro-račun Željke Alić u Zagrebačkoj banci 2360000-3115996531, IBAN: 392360000 3115996531.

Related Articles