Mršić i Žižić prezadovoljni pobjedom nad Partizanom

Array

Veljko Mršić zajedno sa svojom momčadi bio je pod velikim pritiskom prije utakmice s Partizanom. Nakon veoma važne pobjede nad velikim rivalom bilo je lagano zamijetiti olakšanje i veliko zadovoljstvo kod trenera Vukova.

Nakon pobjede Mršić je utakmicu prokomentirao riječima: “Psihološki je ovo bila teška utakmica. Bili smo pod velikim pritiskom i drago mi je da su momci ovako reagirali. Ono što smo dogovorili smo i napravili, zaustavili smo njihov napadački skok.”

Trener Cibone također se zahvalio i upravi kluba koja mu je nakon dva neočekivana poraza dala podršku: “Moram napomenuti da sam ranije najavljivao da bi nam se mogao dogoditi ovakav početak sezone i zahvaljujem ljudima u klubu koji su imali razumijevanja i bez obzira na prva dva poraza imao sam punu podršku i predsjednika Lovrića i direktora Antunovića i sportskog direktora Prkačina.”

Utakmicu protiv Partizana veoma dobro su odigrali Strawberry i Zubčić, ali igrač koji je puno toga preokrenuo u drugom poluvremenu je Andrija Žižić koji je svojim iskustvom kada je god trebalo vukao Cibose prema pobjedi.

Najbolji pojedinac u redovima Cibone Andrija Žižić nakon utakmice je rekao: “Mogu reći da je ovo važna pobjeda. Nakon prva dva poraza i lošeg starta nije se bilo lako vratiti, pogotovo što nam je došao Partizan koji je jedna od jačih momčadi Lige. S druge strane, drago mi je da su baš oni došli i da smo odnijeli ovu važnu pobjedu te se vratili u život.”

Treneru i igračima Cibone predstoji tjedan dana za uigravanje i ulazak u što bolju formu, a sljedeću utakmicu u okviru 4. kola ABA lige igraju kod slovenskog predstavnika Krke.

Related Articles