Mršić očekuje teško gostovanje u Njemačkoj

Array

U drugom kolu Eurokupa Cibona u srijedu u 20 sati gostuje u Njemačkoj kod Ulma. Njemačka ekipa dobro je posložena s nekoliko veoma kvalitetnih Amerikanaca. U domaćem prvenstvu Ulm je trenutno prvoplasirani s omjerom 7-2. Cibonu očekuje veoma teška utakmica, u vrućoj atmosferi po kojoj je većina njemačkih ekipa prepoznatljiva.

Protivnika Cibone kratko je komentirao i trener Veljko Mršić: “Očekuje nas zahtjevna utakmica i teško gostovanje. Prvenstveno zbog toga što ćemo putovati desetak sati autobusom, ali bit će zanimljivo vidjeti kako će momčad reagirati u jednoj vrućoj atmosferi. Ovo nam je isto tako dobra priprema za Split jer će nas i u toj utakmici nešto slično očekivati. Očekujemo Hamiltona u sastavu s određenom minutažom.“

Od igrača Cibone Davor Kus je rekao: “Očekuje nas teška utakmica protiv Ulma zbog toga što smo izgubili prvu utakmicu na domaćem terenu, a ovo je kratko natjecanje sa samo četiri ekipe u skupini tako da se svaki kiks na domaćem terenu mora ispraviti na gostovanjima. Ekipa Ulma, kao i većina njemačkih ekipa, igra jaku fizičku košarku tako da nas čeka težak posao.”

Momčad Ulma u prvom kolu je s 22 razlike pobijedila Cholet i tako pokazala svoju ozbiljnost. Među igrače kojih se Cibona posebno mora pripaziti ubrajaju se John Bryant i Allen Ray.

Related Articles