Sedamnaest dana do osnivačke skupštine KK Zadar s.d.d.

Array

Proces preoblikovanja košarkaškog kluba Zadar u sportsko dioničko društvo polako se privodi kraju. Sljedeći korak prema krajnjem cilju jest održavanje  Osnivačke skupštine, koja je od strane Upravnog odbora i Predsjedništva Skupštine sazvana za petak, 30. studenoga 2012. godine, s početkom u 18:00 sati u velikoj dvorani Športskog centra „Višnjik“.

Dnevni red brojat će sedam točaka, a nastojat će se donijeti odluke koje se predlažu svim upisnicima dionica, odnosno onima koji će Skupštini prisustvovati. Odluke vezane za obavljanje funkcija u klubu, koje treba ovim putem istaknuti, odnose se na izbor Darka Kasapa kao predloženog  predsjednike Osnivačke skupštine i na izbor članova prvog Nadzornog odbora Društva za koje su imenovani Ante Babić, Dario Jurin, Darko Kasap, Danijel Mikulić, Lovre Peraić i Željko Predovan. Ostale odluke tiču se brojača glasova na Skupštini, upisa, preuzimanja i rasporeda svih dionica, kao i unosa svih Zakonom i Statutom Društva određenih unosa, troškova osnivanja (najviše 450.000,00 kn, uvećanih za PDV) i revizora poslovanja u 2012. godini (Revizija Štokov iz Zadra).

Kao što je već navedeno, Skupštini će moći prisustvovati svi dioničari KK Zadar sportskog dioničkog društva, a dodatni uvjet se odnosi samo na izravnu predaju ili slanje poštom pisma namjere sudjelovanja na adresu kluba, najkasnije do srijede, 28. studenog 2012. godine, do 14:00  sati.

Related Articles