Najbolji igrač šibenskog Jollyja napustio klub

Array

Ronald Ross napustio je Šibenik i to u doslovnom smislu te riječi. Amerikanac je pokupio svoje stvari i otišao. Treći je to veliki udarac za Jolly u kratkom vremenskom periodu, podsjetimo nedavno je raskinut ugovor s Daliborom Peršićem jer dotični nije igrao na zadovoljavajućoj razini, a nešto prije toga smijenjen je i trener Ivan Velić.

Ross je u Jollyju proveo tri godine u ovom šibenskom klubu i bio konstantno jedan od najboljih igrača ove momčadi. Dodatni problem u ovoj priči je taj što Jolly danas igra utakmicu kupa protiv Slavonskog Broda, ali s obzirom na stanje u tom klubu, ali i razliku u kvaliteti oni bi trebali dobiti ovu utakmicu i bez prvog razigravača.

Iz kluba se nisu konkretno oglasili u objasnili u čemu je stvar, a u kratkom obrazloženju, rekli su sljedeće:

“Košarkaški klub Jolly Jadranska banka Šibenik suspendirao je košarkaša Ronalda Rossa zbog samovoljnog propuštanja treninga i odlaska iz Šibenika. Čelništvo kluba ovoga igrača prijavilo je Disciplinskoj komisiji HKS-a od koje očekuje daljnja postupanja.“

Sigurne su dvije stvari, a to je da ova priča ne može biti gotova dok ne dobije svoj epilog i to da Jolly treba novog razigravača koji bi ujedino trebao postati i lider ove momčadi. Burni tjedni slijede za Šibenčane.

Related Articles