Petak, 27 svibnja, 2022
More

  Nakon pauze: Jakša Vulić pronašao trenerski angažman u Hrvatskoj

  Prvoligaš iz Zagreba, Bosco, pronašao je novog trenera. Stiže poznato trenersko ime, Jakša Vulić, koji se vraća na trenerski posao nakon stanke. Četiri poraza se nisu očekivala od početka sezone pa je uprava kluba bila primorana osvježiti momčad, a to je uvijek najlakše učiniti na trenerskoj smjeni.

  Vulić je dobro poznato ime koje je u svojoj karijeri vodio niz klubova u Hrvatskoj i inozemstvu. Pamtimo ga kao trenera Cedevite, Zagreba, Dubrave, Širkokog, Heliosa…Valja napomenuti kako je trenirao juniorsku reprezentaciju Hrvatske s kojom je osvojio naslov prvaka Europe 2012. godine.

  ”Nakon jedne duže pauze zaželio sam se košarke i evo stigao je poziv Bosca. Poznajem ovaj iskusniji dio momčadi dok ću ove mlađe igrače upoznavati tijekom idućih dana. Cilj je pokušati napraviti rezultatski i igrački pomak iako imperativa rezultata u ovom trenutku nema. Dogovor je da ostanem do kraja ove sezone pa ćemo onda vidjeti dalje što će se događati”.. – izjavio je Vulić za službenu stranicu Košarkaškog saveza Grada Zagreba.

  Vulić je zadnji angažman imao u Saudijskoj Arabiji gdje je vodio Al-Ittihad iz Jeddaha, a u Zagreb se vratio u svibnju ove godine.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave