Nazor: Tvrđa utakmica izostala zbog početničkih grešaka

Array

Košarkaši Zadra su usprkos velikom broju izgubljenih lopti (22) sve do posljednjih minuta bili u igri za četvrtu uzastopnu pobjedu. To zna i trener Zadra, Ante Nazor, koji je nakon utakmice čestitao svojim momcima za hrabru utakmicu.

“Čestitam Crvenoj zvezdi, ali i svojim igračima koji su odigrali hrabru utakmicu. Da nije bilo toliko grešaka, ponekad i početničkih, mogla je to biti i malo tvrđa utakmica,” kazao je trener Zadra i dodao kako Crvena zvezda ipak ima kvalitetniji sastav.

Ono što je istaknuo kao jedinu mogućnost za pobjedu u Pioniru bilo je da pojedinačne nedostatke nadoknade borbenošću.

“Neki igrači to nisu učinili, ali većina ipak jest i to me raduje.”

Na drugoj strani trener domaćih, Vlada Vukoičić, nije bio zadovoljan reakcijom svojih igrača u početku susreta.

“Zadar je došao samopouzdan, na visokom nivou i s vremenom se vidjela njihova opuštenost. Na početku nismo igrali obranu kako treba i tako smo propustili priliku razbiti to zadarsko samopouzdanje. Dali smo Zadru priliku da se razigra, no od druge četvrtine smo ipak kontrolirali rezultat. Zadar nam je puhao za vrat, ali izvukli smo utakmicu unatoč nekim propustima.”

Zadrani će prvu utakmicu u 2013. godini odigrati protiv aktualnih prvaka Slovenije, košarkaškog kluba Krka. Susret će biti odigran na Višnjiku gdje će Zadrani tražiti treću uzastopnu pobjedu na svom terenu.

Related Articles