Nikola Roso: “Njihova igra ima glavu i rep”

Sutra na ‘Sokolanu’ stiže ‘Zabok’ u okviru 20. kola HT Premijer lige. Utakmica počinje u 19 sati, a osim uživo u dvorani, moguće ju je pratiti i u direktnom prijenosu na YouTube kanalu. Susret najavljuju Nikola Roso i Luka Žitko koji zbog zdravstvenih problema nije mogao voditi zadnjih par treninga, već je to napravio njegov pomoćnik Toni Biočić.

LUKA ŽITKO

Dolazi nam momčad ‘Zaboka’ prema kojoj imamo izuzetan respekt. Jako su dobro posloženi i pokriveni na svim pozicijama, i vanjskim i unutarnjim. Sastav im je odlično izbalansiran, sa osovinom Kapusta, Marić, Vlaić koja je njihovo najjače oružje. Uz tu trojku, momčad nadopunjavaju redom kvalitetni i školovani igrači, a dodatnu su snagu i širinu dobili sa igračima pristiglim iz ‘Cedevite’, Jordanom i Buljevićem. Mi smo posljednje vrijeme u dobrom ritmu, a dvije uzastopne pobjede i niz dobro odigranih utakmica donijeli su nam toliko traženo samopouzdanje. U svakom slučaju, bez obzira na snagu protivnika, želimo pobjedu kako bi se i u nastavku prvenstva nadali opstanku. Na kraju bih se zahvalio Toniju na dodatnom naporu koji je uložio u pripremu ove utakmice.

NIKOLA ROSO: ‘

Zabok’ je odlična momčad što potvrđuju i njihovi dosadašnji rezultati. Njihova igra ima ‘i glavu i rep’. Uvijek su na 100 posto, nikad se ne predaju. Mi smo se kao momčad u zadnje vrijeme dosta podigli, a sa dvije uzastopne pobjede probudili i nadu da možemo i u sljedećoj sezoni igrati HT Premijer ligu. Svaka nam je iduća utakmica jako bitna, a ova pogotovo. Želimo dati sve od sebe i nadamo se trećoj pobjedi u nizu, svjesni da je to izuzetno zahtjevan zadatak.