Nove promjene u CSKA

Array

Litavski košarkaš Darjuš Lavrinovič i moskovski CSKA službeno su raskinuli suradnju nakon svega jedne sezone, dok je srbijanski košarkaš Zoran Erceg potpisao dvogodišnji ugovor s ruskom momčadi.

Dvadesetsedmogodišnji srpski reprezentativac potpisao je ugovor na dvije godine, s opcijom produljenja na još jednu dodatnu, uz zasada neobznanjeni iznos godišnjih primanja.

Erceg je prošlu sezonu proveo u Bešiktašu s kojim je uzeo i naslov turskog prvaka, prvi od 1975. godine. U prosjeku je Erceg prošle sezone zabijao 14 poena i imao 4.7 skokova po utakmici u TBL ligi, dok je u Eurochallenge kupu, koji je Bešiktaš također osvojio, upisivao 12.2 poena i 5.8 skokova.

Što se tiče Lavrinoviča (32), čija je profesionalna karijera započela davne 1996. godine u Alita Aljtusu, proveo je tek jednu sezonu u aktualnom prvaku Rusije i VTB lige, u koji je stigao iz turskog Fenerbahçea 2011. godine.

Visoki (212), sada već bivši centar CSKA je prošle sezone sezone u redovima Moskovljanja zabijao 7.8 poena i upisivao 3.7 skokova u PBL ligi (Rusija), odnosno 4.7 koša i 2.7 skokova u Euroligi.

Zasada nije poznato u kojem će klubu iskusni Litavac nastaviti svoju bogatu karijeru.

Related Articles