Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Novo pojačanje na Višnjiku

  Odlučni da naprave određeni iskorak i s ponekom pobjedom više na kontu obraduju svoje navijače, Zadrani nastavljaju pojačavati momčad koja će braniti boje kluba s Višnjika u sljedećoj sezoni.

  - Advertisement -

  Novo ime u ekipi Ante Nazora je dosadašnje krilo riječkog Kvarnera i prošlogodišnji U20 reprezentativac Henrik Širko koji će se tako, nakon tri godine u A1 ligi, od sljedeće sezone pokušati nametnuti u najjačem regionalnom natjecanju.

  Činjenica da je 21-godišnji Šibenčanin imao još godinu dana ugovora s Kvarnerom govori nam da su Zadar i Kvarner odradili određeni posao. Riječani su zadovoljni postignutim dogovorom:

  Širko je mogao otići jedino uz našu suglasnost. Ušao je u zadnju godinu ugovora, struka je procijenila da Širko može otići budući da smo postignuli dobre uvjete transfera. Na tim pozicijama smo dovoljno jaki, a i dodatno ćemo se pojačati tako da Kvarner neće biti slabiji zbog Širkova odlaska. Mislim da smo napravili dobar poslovni potez, to prije što smo osim Širkova transfera sa Zadrom dogovorili buduću suradnju na razini razmjene igrača, rekao je za Sportcom predsjednik Kvarnera Duško Miočić.

  Širko je prošle sezone u dresu Kvarnera za 26 minuta provedenih na parketu zabilježio prosjek od 9.7 koševa i 3.5 skokova, dok je s 10.8 koševa i 4.6 uhvaćene lopte u prosjeku bio jedan od najzapaženijih u hrvatskim redovima na U20 Eurobasketu prošlog ljeta.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE