Otvoreni trening KK Zadra

Array

Kako nam je javio direktor kluba, Marino Čačić, košarkaši Zadra danas će imati otvoreni trening na kojem će moći prisustvovati navijači i simpatizeri kluba.

Treninzi Zadra nekada su bili otvoreni za javnost, dolaskom trenera Ace Petrovića na klupu Zadra prije par sezona, odlučio je zatvoriti treninge, a sada su u klubu odlučili opet otvoriti jedan trening na kojem će se navijači moći malo družiti, porazgovarati i slikati s igračima Zadra.

Trebala bi to postati češća praksa s jednim ili dva otvorena treninga za javnost mjesečno. Odlučili su se na taj potez čelnici kluba nebi li malo razbudili igrače i podigli im samopouzdanje uoči odlučujućih dvoboja za ostanak u ABA ligi.

Trening Zadra u dvorani Krešimira Ćosića počinje od 18 sati, a biti će otvoren ulaz D i Press VIP tribina. Spomenimo da u 20 sati u legendarnim Jazinama derbi utakmicu juniorske lige za naslov prvaka igraju Zadar i Split, tako da nakon treninga prvotimaca možete otići dati podršku juniorima Zadra.

Poznavajući temperament navijača Zadra, na treningu se može očekivati svašta, pozitivnog i negativnog, nadamo se da će prevladati pozitivna atmosfera.

Related Articles