Ponedjeljak, 26 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Otvoreno glasovanje za najbolju petorku Eurolige

  Početak doigravanja u Euroligi označio je i početak glasovanja za najbolje igrače tog prestižnog europskog klupskog natjecanja.

  - Advertisement -

  Glasuje se za prvu i drugu najbolju petorku ovogodišnjeg natjecanja. U konkurenciji su svi igrači koji su ove sezone ubilježili euroligaški nastup, a od hrvatskih predstavnika istaknuti su Ante Tomić i Dario Šarić. Ostale naše predstavnike morate potražiti malo niže na njihovoj službenoj stranici i označiti u padajućem izborniku.

  Svakom navijaču dana je mogućnost odabira pet igrača, neovisno o poziciji na kojoj igraju. Najviše bodova, njih 5, dodjeljujete igraču za kojeg smatrate da je MVP kalibra, 4 boda onom za kog smatrate da mu malo nedostaje i tako dalje.

  Glasovi navijača vrijedit će 25% ukupne ocijene igrača, dok će se za ostalih 75% pobrinuti mediji sa svojim izborom. Svoje glasove možete dati na posebnoj web-stranici izrađenoj samo za potrebe ovog glasovanja. Glasovanje traje do četvrtka 30. travnja.

  Srbi su se opet pokazali kao vrlo aktivni glasači jer su trenutno vodeći igrači prema glasovima navijača svi redom srpski reprezentativci. Na čelu je Boban Marjanović sa 16,39% glasova, a jako mu je blizu Nemanja Bjelica sa 15,39% glasova. Prate ih Miloš Teodosić (11,02%), Bogdan Bogdanović (8,82%) i Nikola Kalinić (7,01%). Na šestom mjestu nalazi se Jan Vesely sa 3,42% glasova navijača.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE