Paolo Marinelli novi je igrač Škrljeva!

Paolo Marinelli vratio se u Hrvatsku te je potpisao za Adria Oil Škrljevo!

Prošlu sezonu proveo je u litavskom prvoligašu Dzūkiji iz Alytusa za kojeg je nastupio 36 puta uz učinak od 8.4 poena 1.9 skokova i 3.8 asistencija po susretu.

“Potpisali smo otvoreni ugovor, mislim da je to dobra situacija i za mene i za klub. Danas sam bio na treningu, jo[ moram upoznati ekipu i osjetiti kako dišu. Trenera Rajkovića poznam, radili smo zajedno u mlađim selekcijama. Škrljevo je bilo dobro prošle sezone, mislim da možemo igrati sa svima, idemo od tekme do tekme pa kud nas odvede”, izjavio je Paolo za naš portal.

“Izuzetno sam zadovoljan što nam se Paolo priključio, vrlo dobra ga poznajem, radili smo zajedno godinama i znam da će ovoj ekipi biti od velike pomoći. Vjerujem da će naš Jelenković uz njega otići na još jedan nivo više, a cijela momčad će imati koristi od njegove kvalitete i iskustva, iako je mlad igrač. Kroz igre u Adria Oil Škrljevu Marinelli će se također vratiti u Hrvatsku košarku gdje zasigurno ima puno toga za dokazati”, izjavio je trener Adria Oil Škrljeva, Damir Rajković.

U dosadašnjoj karijeri još je nastupao za Kvarner, Split, Cibonu, Krku iz Novog Mesta, te Union Olimpiju, a u svojoj kolekciji ima broncu s U17 Svjetskog prvenstva (2012), srebro s U18 Europskog prvenstva (2013) te zlato s U16 Europskog prvenstva (2011)

 

Related Articles