Partizan stiže na Višnjik, Cibona u Podgorici

Array

Hrvatski predstavnici su na subotnjem zadatku u ABA ligi. Zadar će ugostiti Partizan na Višnjiku u vrlo nepovoljnoj situaciji uz vjerojatno nedostatke ozlijeđenih Siriščevića i Marića. Danijel Jusup svjestan je protivničke snage, ali smatra da njegova momčad ima šansu. Zadrani su prijašnjih sezona pokazivali kako su znali imati lijek za Partizan koji i sada izlazi na parket kao favorit. Beograđani će vjerojatno nastupati bez Waldena pa se očekuju varijante s visokim petorkama.

Utakmica je na rasporedu od 18 sati.

Dva sata poslije u Podgorici se sastaju Budućnost i Cibona. Crnogorci su izraženi favorit te se očekuje da će Cibona i dalje ostati na jednoj pobjedi, inače jedinoj regionalnoj pobjedi hrvatskih predstavnika do sada.

Očekuje nas izrazito teško gostovanje. Cibona i s puno jačim rosterima nije dolazila do pobjeda u Podgorici. Za svaki tim u ABA ligi je to teško gostovanje. Oni su jako dobro posloženi, čak i bolje nego prošle sezone. Na svim su pozicijama duplirani i jako ozbiljan tim. – poručio je trener Cibone, Ivan Velić.

Related Articles