Polufinale Kupa: Split dočekuje Dubravaše

Uvertira susretu Zadra i Cibone (20.30h) bit će prvi polufinalni par Kupa Krešimira Ćosića između Splita i Furnira. Jasno je kako su Žuti apsolutni favoriti u ovome srazu, a dvoboj uz izravan prijenos na Arenasportu počinje u 18 sati.

Cijenimo ih. Nisu slučajno u polufinalu. To su svojim igrama zaslužili. Igru Furnira nose Isabel i Pandurić. Osim njih imaju i niz mladih igrača, prije svega Jerkovića, koji je izuzetno dobar šuter, i Buljevića… Poštivamo ih, ali naš zadatak se zna. Utakmici ćemo pristupiti kao i uvijek maksimalno ozbiljno i nadamo se pozitivnom rezultatu.“ – rekao je u najavi dvoboja Ivica Skelin.

Ipak, nešto će se pitati i Dubravaše.

Nakon njihove dvije utakmice sa Zadrom teško je nešto pametno reći. U dva dana dobili su i izgubili uvjerljivo. Definitivno možda nisu u najboljem ritmu kao što su bili prije nove godine kada su pobjeđivali i u ABA ligi. Bez obzira na njihovu kvalitetu u odnosu na nas mi ćemo pokušati iznenaditi u nekim stvarima, a naravno da neće sve ovisiti ni o nama, već i o njima.“rekao je trener Zagrepčana Jeronimo Šarin.

Related Articles