Potvrđeni navodi Crošarke iz travnja: Lovro Gnjidić pred odlaskom iz Cibone!

Košarkaški klub Cibona izašla je s priopćenjem za javnost u kojem navode kako se Lovro Gnjidić nije pojavio na treningu nakon što je po dopuštenju glavnog trenera trebao započeti pripreme upravo danas, 6. kolovoza, zbog ranije odrađenih reprezentativnih obaveza.

“Dana 6. kolovoza Lovro Gnjidić je obavio liječnički pregled u organizaciji KK Cibona, ali se umjesto na treningu pojavio u prostorijama Kluba u pratnji svog agenta Mateja Mamića, obavještavajući pri tome predstavnike Kluba da ne planira trenirati u Košarkaškom klubu Cibona. Nazočni predstavnici Kluba su podsjetili igrača i agenta na obveze igrača prema Klubu temeljem važećeg Ugovora sklopljenog između Košarkaškog kluba Cibona i Lovre Gnjidića, temeljem kojeg je Klub primoran izreći disciplinsku mjeru igraču zbog nepoštivanja obveza prema Klubu.”

Ukoliko uistinu Lovro Gnjidić napusti Cibonu, navodi Crošarke tako će biti potvrđeni, iako je upravo Cibona demantirala naše navode te obznanila kako do odlaska Gnjidića iz kluba neće doći. Par dana kasnije u podcast emisiji SuperSportske gostovao je i trener Vladimir Jovanović koji se obratio javnosti te obećao da Lovro Gnjidić ostaje i iduće sezone ‘Pod tornjem’ kao igrač Cibone.

Related Articles